laat je uitdagen!

Potgrondactie

Informatie

Na vorig jaar noodgedwongen een jaar te hebben moeten overslaan is Scouting Aarle-Rixtel weer terug met de potgrond-actie. Vanwege de gezondheidscrisis bellen we dit jaar niet deur-aan-deur aan, maar dient u de bestelling online te plaatsen.

Natuurlijk komen we wel langs om de zakken potgrond bij u te bezorgen, zo hoeft u zelf niet te sjouwen. Betaling kan via iDEAL of contant via bij aflevering.

Bestellen kan tot en met zondag 14 maart. De potgrond zal vervolgens worden geleverd op zaterdag 27 maart.

Is het mogelijk om buiten Aarle-Rixtel te bestellen?

Dit is helaas niet mogelijk.

Is het mogelijk om de zakken af te halen op de blokhut?

I.v.m. de coronamaatregelen is dit helaas niet mogelijk.

Hoe zit het met de planten die jullie anders bij hebben?

In verband met de online-verkoop bieden we dit jaar geen planten aan. Hopelijk volgend jaar weer.

Wanneer worden de zakken bezorgd?

Op zaterdag 27 maart.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op 27 maart?

Als u met iDEAL betaalt hebt zullen we de zakken bij de poort of voordeur achterlaten. Indien u hebt gekozen voor contant betalen zullen we het later die dag nog één keer proberen.

Andere vragen of opmerkingen?

potgrond@scoutingaarlerixtel.nl