laat je uitdagen!

Lente-actie informatie

Informatie

Dit jaar organiseert Scouting Aarle-Rixtel weer de jaarlijkse lente-actie met zowel potgrond als met prachtige violen. Net zoals de afgelopen paar jaar kun je een bestelling online plaatsen via de webshop. We komen dus niet deur-aan-deur aanbellen met de vraag of je iets wil kopen.

Natuurlijk komen we wel langs om de zakken potgrond en de violen bij je te bezorgen, zo hoeft je zelf niet te sjouwen. Betaling kan veilig via iDEAL of contant via bij aflevering.

Bestellen kan tot en met zondag 5 maart. De producten zullen vervolgens worden geleverd op zaterdag 11 maart.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om buiten Aarle-Rixtel te bestellen?

Dit is helaas niet mogelijk.

Je kunt echter wel een bestelling plaatsen op het adres van Scouting Aarle-Rixtel. Je kunt jouw bestelling dan ophalen op zaterdag 11 maart tussen 10.30 – 13.00 uur. (adres: Duivenakker 74, 5735 JB, Aarle-Rixtel)

Is het mogelijk om de potgrond of de violen af te halen op de blokhut?

In principe niet, maar in bepaalde gevallen kunnen we mogelijk iets regelen. Neem daarvoor voor het bestellen contact met ons op via lente@scoutingaarlerixtel.nl.

Wanneer worden de producten bezorgd?

Op zaterdag 11 maart.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op 11 maart?

Als je met iDEAL betaald hebt zullen we de potgrond en/of de violen bij de poort of voordeur achterlaten. Indien je hebt gekozen voor contant betalen zullen we het later die dag nog één keer proberen.

Het lukt niet om via de webshop te bestellen. Wat nu?

Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Door het invullen van het bestelformulier op de achterkant van de flyer en deze in de bus te doen op één van de vermelde adressen.
  2. Door een e-mail te sturen naar lente@scoutingaarlerixtel.

Andere vragen of opmerkingen?

lente@scoutingaarlerixtel.nl


Terug naar bestellen