laat je uitdagen!

Lente-actie informatie

Informatie

Dit jaar is Scouting Aarle-Rixtel weer terug met een complete lente-actie: dus met zowel potgrond als met prachtige violen. Net zoals vorig jaar kun je een bestelling online te plaatsen via de webshop. We komen dus niet deur-aan-deur aanbellen met de vraag of je iets wil kopen.

Natuurlijk komen we wel langs om de zakken potgrond en de violen bij je te bezorgen, zo hoeft je zelf niet te sjouwen. Betaling kan veilig via iDEAL of contant via bij aflevering.

Bestellen kan tot en met zondag 20 maart. De producten zullen vervolgens worden geleverd op zaterdag 26 maart.

Is het mogelijk om buiten Aarle-Rixtel te bestellen?

Dit is helaas niet mogelijk.

Is het mogelijk om de zakken af te halen op de blokhut?

In principe niet, maar in bepaalde gevallen kunnen we mogelijk iets regelen. Neem daarvoor voor het bestellen contact met ons op via lente@scoutingaarlerixtel.nl.

Wanneer worden de producten bezorgd?

Op zaterdag 26 maart.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op 26 maart?

Als u met iDEAL betaald hebt zullen we de zakken bij de poort of voordeur achterlaten. Indien u hebt gekozen voor contant betalen zullen we het later die dag nog één keer proberen.

Andere vragen of opmerkingen?

lente@scoutingaarlerixtel.nl